Επιστροφές προϊόντων:

Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν, χωρίς να υποχρεούνται να ανακοινώσουν το λόγο για τον οποίο επιθυμούν την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβαν τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα προς επιστροφή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα έχουν παραλάβει οι πελάτες, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο . Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει είτε με e-mail στην δ/ση [email protected] . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. στο οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο 2109567284.

Κατόπιν συνεννόησης, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα στην δ/ση : Λυκουργου 105, Καλλιθέα και γίνεται η αποστολή των χρημάτων του αντίστοιχα.

Για την επιστροφή των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα .

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που τα επιστραφέντα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ενός προϊόντος και αντικατάσταση με ίδιο άλλου μεγέθους, το κόστος επιστροφής στην έδρα της εταιρείας μας καθώς και το κόστος της εκ νέου αποστολής στον πελάτη, βαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.

Μη παραλαβή παραγγελίας:

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν γίνει παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία ταχυμεταφορών, τα προϊόντα επιστρέφονται στην εταιρεία μας. Εάν εντός 1 μήνα, δεν ζητηθεί η εκ νέου αποστολή της παραγγελίας, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψει τα χρήματα ούτε και το προϊόν στον πελάτη . Σε περίπτωση που στο ανωτέρω χρονικό περιθώριο (1 μήνας), ζητηθεί εκ νέου η αποστολή της παραγγελίας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας:

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει προηγηθεί η αποστολή e-mail στο [email protected] . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2109567284. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που η εταιρεία μας θα ενημερώσει για την αποστολή της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση προϊόντων!